Wie ben ik?

Herken je dit?

Och wat ergerde ik mij aan collega’s. De een treuzelde enorm over beslissingen, de ander onderbrak mij steeds. Weer een ander gaf mij geen ruimte in meetings. En ik was nog te bleu om dit aan te kaarten. Want geef nou toe, het kan best spannend zijn om zo’n gesprek aan te gaan. 

Inmiddels durf ik dat veel meer. Ik ben enorm gegroeid. En ik voel dat ik heel veel mensen kan inspireren met mijn persoonlijke verhaal over de moord op mijn broer, maar vooral over het herkenbare stukje over oordelen en aannames. Ik voel me krachtiger en gemotiveerder dan ooit.

Wie ben ik verder?

Een gepassioneerde Hospitality trainer, voormalig internationaal basketbalscheidsrechter, een spreker die grote impact maakt.

Woonachtig in Friesland (pff.. je moet wat over hebben voor de liefde). Bouwjaar 1982. Gek op natuur, dieren, reizen en basketballen met de dames in Joure.

Mijn kernwaarden

Mijn kernwaarden die terugkomen in alles wat ik doe:

  • Humor. Zelfspot, cynisme, grove humor, heerlijk (dit zul je ook terug horen in mijn verhaal).
  • Bescheiden. Ik zal nooit naast mijn schoenen gaan lopen. Ben een nuchtere Tukker van origine (inclusief licht accent).
  •  Laagdrempelig. Ik ben gemakkelijk te benaderen, je kunt overal met mij over praten, ik maak gesprekken en trainingen luchtig.
  • Attent. Ik denk aan jubilea, verjaardagen, stuur kaartjes naar iedereen die mij lief is. En dat ga jij ook merken als we gaan samenwerken ;-).
  • Stoer. Ik heb aardig wat lef. Ben een basketballer, heb internationaal wedstrijden gefloten, durf over enge bruggen te lopen en hard te rijden op de snelweg (betekent niet dat ik dat doe hoor).

Waarom ben ik gaan spreken?

Zo ergens in 2023 begon er een vlammetje te ontstaan. Ik merkte dat ik de oordelen die we hebben over elkaar in de huidige maatschappij zat begon te raken. Ik voelde dat ik hier iets aan moest gaan doen. En dit vlammetje begon steeds harder te branden. 

Ervaren trainer

Als trainer sta ik al jaren voor groepen, weet ik hoe ik mijn stem en de ruimte moet gebruiken. Van andere professionals zoals o.a. Hiske Kuilman, Sayma Kuipers, Harry Glotzbach en Robert de Vries heb ik geleerd mijn verhaal nog sterker te presenteren. 

Wil je nog meer over mij lezen?

Ik ben erg actief op LinkedIn, waar ik regelmatig posts plaats over oordelen en aannames, maar ook over gastvrijheid. 

Stuur me gerust een connectieverzoek!

Mijn missie

Misschien is het een utopie, maar ik wil dat de wereld stopt met snel en hard oordelen. We maken de wereld zo onvriendelijk daardoor. Ik wil graag de wereld vriendelijker maken door elkaars verschillen te accepteren. 

Zin om kennis te maken?

Stuur me een bericht